Voor interieurs die inspireren. Kom vandaag nog langs.

Zonwering afgestemd op uw wensen

Ook tijdens de warmere maanden een frisse binnentemperatuur behouden? Of gewoon op zoek naar een manier om de slaapkamer te verduisteren? Dan stellen wij graag onze zonwering in Heusden-Zolder aan u voor.

Verticale lamellen en horizontale jaloezieën

Omwille van de onderhoudsvriendelijkheid en de lange levensduur, blijven verticale lamellen een topper voor eigentijdse en comfortabele woningen. Maar ook met horizontale jaloezieën bekomt u een tijdloos resultaat waarmee u zelf de lichtinval kunt regelen. Liever beschermen tegen inkijk van buitenaf maar toch nog genoeg zonlicht binnen krijgen? Dan raden wij een combinatie van gordijnen en overgordijnen aan, verkrijgbaar op maat van uw ramen en wensen.

Systemen voor zonbescherming

Op zoek naar een budgetvriendelijke oplossing voor volledige verduistering? Dan bieden rolgordijnen de geschikte uitkomst. Voor warme zomerdagen blijven onze zonneschermen voor buiten een absolute topper. In onze winkel in Heusden-Zolder bieden we een brede waaier aan schermen die optimaal beschermen tegen UV én bovendien perfect integreerbaar zijn in de gehele stijl van uw huis. Verder beschikken we tevens over Velux-gordijnen die passen tot op de millimeter van uw raam.

Meer informatie over onze zonwering? Kom langs in onze winkel of neem even vrijblijvend contact met ons op.

diazlouverdrapeveluxyes decoration