Voor interieurs die inspireren. Kom vandaag nog langs.

Ga voor de warmte van vast tapijt

Houdt u van warmte en gezelligheid voor uw woonkamer, slaapkamer of werkruimte? Dan is een vast tapijt een slimme keuze voor uw interieur. Naast pvc stroken en laminaat kunt u bij Baeten Decoratie ook terecht voor vast tapijt in Heusden-Zolder.

Zacht en sfeervol

De kinderen laten spelen op een warme vloer? Of genieten van de zachte ondergrond onder uw blote voeten? Met een vast tapijt geeft u warmte en sfeer aan uw woning. Tapijten zorgen er niet alleen voor dat de vloer warmer aanvoelt, maar zijn bovendien ook werkelijk isolerend, zodat u met een tapijtvloer energie kan besparen. Bovendien is tapijt ook ideaal om de akoestiek in huis te optimaliseren.

Eenvoudig te onderhouden

Een tweede voordeel van vast tapijt is de onderhoudsvriendelijkheid. Dweilen is volledig verleden tijd, een stofzuiger is het enige wat u nodig heeft. Wist u trouwens dat de vaste tapijten in onze winkel in Heusden-Zolder verkrijgbaar zijn in diverse uitvoeringen en texturen? Kom dus zeker even langs en bekijk de verschillende opties.

Liever een subtiel accent in uw interieur met een los tapijt? Neem een kijkje op onze pagina voor tapijten en ontdek ons volledig aanbod. Een vraag voor ons? Aarzel dan niet om even contact met ons op te nemen.

ambiantlanocreatufttasibel