Voor interieurs die inspireren. Kom vandaag nog langs.

Comfortabele uitstraling met tapijten

Een beetje extra warmte in huis? Of een originele eyecatcher in een nieuwe kamer? De tapijten in Heusden-Zolder bij Baeten Decoratie zijn geschikt voor elke woning en elke stijl. Van klassiek en landelijk tot eigentijds en modern.

Vloerkleed voor elke ruimte

Groot of klein, vierkant of rond: de variaties aan tapijten zijn quasi eindeloos. Bent u een fan van hoogpolige tapijten of gaat uw voorkeur eerder uit naar een kortharig vloerkleed? Baeten Decoratie uit Heusden-Zolder helpt u graag om op zoek te gaan naar een tapijt dat precies past bij uw interieur en uw persoonlijke stijl.

Van basic tapijten tot unieke exemplaren

Bij Baeten Decoratie vindt u zowel basic vloerkleden die een subtiel accent geven aan uw woon- of werkruimte, maar ook unieke exemplaren die meteen de aandacht trekken, behoren tot ons ruim assortiment. Helemaal in de ban van tapijten? Ontdek dan zeker ook even ons gamma aan vaste tapijten in onze speciaalzaak of contacteer ons via het contactformulier voor meer informatie. We geven u met veel plezier professioneel advies afgestemd op uw specifieke noden.

ambiantlanotrinity creations