Voor interieurs die inspireren. Kom vandaag nog langs.

Hedendaagse collectie aan gordijnen en overgordijnen

Dat gordijnen essentieel zijn voor een mooie aankleding van uw woning, daar zijn velen het over eens. Met een zorgvuldige combinatie van gordijnen en overgordijnen creëert u klasse, elegantie en gezelligheid. Laat u bijstaan door Baeten Decoratie voor de keuze van uw gordijnen in Heusden-Zolder en ga voor een oplossing waarin u zich 100% kunt vinden.

Paneel- en vouwgordijnen op maat

Paneelgordijnen zijn meer dan een functionele oplossing voor privacy en koelte. Ze geven uw interieur ook een moderne afwerking. Bij Baeten Decoratie worden de paneelgordijnen bovendien precies op maat van uw interieur gemaakt. Ook vouwgordijnen zijn een elegante oplossing voor uw interieur, die bovendien heel eenvoudig te onderhouden zijn. Of u nu op zoek bent naar verduisterende, transparante of decoratieve gordijnen, wij helpen u graag aan een geschikt model. Daarnaast vindt u in onze speciaalzaak in Heusden-Zolder ook een ruime collectie aan zonwering.

Raamdecoratie met veel oog voor detail

Een vleugje glamour en authenticiteit voor uw binnenhuisinrichting? Ga dan voor een subtiele mix van glasgordijnen en overgordijnen die perfect op elkaar zijn afgestemd. Van kleuradvies tot opmetingen en plaatsing, ons professioneel confectieteam zorgt voor een piekfijn resultaat. Interesse? Neem dan zeker even contact op om de mogelijkheden te bespreken. We helpen u graag verder.

toppointoergordijnena house of happinessvadainholland haagdizz designunland